Ewa Hornich (jako Ula)

Ewa Hornich (Ula)

Gra Ulę, którą Marek poznaje jako dozorczynię, wydaje się nie być powiązana z wydarzeniami, które tak dręczą Marka, jednak w rzeczywistości ma z tym bardzo wiele wspólnego...

 

 

 

Ewa Hornich (ur. w 1979 r. w Łodzi) − polska aktorka.

Filmografia

TELEWIZJA

  • 2010-2011 “Barwy Szczęścia”/ rola: Laura
  • 2008 “Glina” rola: I.Bielawska rez. W. Pasikowski
  • 2008 “Oficerowie” role: Ania, asystentka Kalińskiej TVN reż. M. Dejczer
  • 2005 “Czego boją się faceci czyli seks w mniejszym mieście” rola: Spinka rez M.Zak
  • 2005 “Samo Zycie” rola: Eliza rez W. Pacyna
  • 2005 “Smuga cienia” rola: więźniarka rez M. Majchrzak
  • 2005 “Kryminalni” rola: Anna Szenert TVN rez. P. Weresniak
  • 2001 “Chłód” rez. Chang Yoon-Lee


FILM

  • 2010 “Ixjana” rola: Ula rez. J. Skolimowski, M. Skolimowski
  • 2008 FENOMEN rola: Agnieszka (główna) rez. T. Paradowicz

 

 

POWRÓT